Tijana Dapčević piše knjigu

Upoznali smo je na “Sunčanim skalama” sa pjesmom “Stepski vuk”, napravila je karijeru pop pjevačice, okušala se kao TV i radio voditeljka, glumima u predstavama i seriji, od naredne godine Tijanu Dapčević upoznaćemo kao pisca. Zvijezda iz Skoplja, knjigu će objaviti naredne godine kada obilježava dvije decenije muzičke karijere.

“Spremam knjigu. Već četiri godine je pišemo moja drugarica i ja. Ona umije sa riječima, a ja umijem sa muzikom. Svaka priča, pošto je knjiga sa pričama, imaće svoju muziku”, rekla je Tijana.

Male su šanse da objavi album, ali zato s vremena na vrijeme publiku obraduje singlovima.

“Svjedoci smo hiperpodukcije, znači muzike koja izlazi na tri dana. Ja ako snimim album, koji sama finansiram, pošto nemam izdavačku kuću, koja će da uloži u taj album. Ja nemam vremena da ispromovišem sve te pjesme za to kratko vrijeme, jer će ljudi za godinu dana biti gladni i u fazonu: daj, hajde sada novi album. Pop muzika je skupa, a već smo rekli šta je sada popularno”, kaže Tijana i dodaje da ne želi da pravi kompromise.

“Prvenstveno ne sa sobom, i da pravim neku muziku koja će kao da se dopadne širokim narodnim masama. Vjerovatno zato i trajem i vjerovatno sam još uvijek tu negdje iz tog razloga, jer nisam pravila kompromise pošto-poto. Nego radim muziku koja meni odgovara, prija i čini me radosnom, a samim tim i mojoj publici”, ističe Dapčevićka.

Izvor: Cdm