Andreja Pejić dobila glavnu ulogu u holivudskom filmu

Manekenka i model Andreja Pejić, prva transrodna osoba koja je osvojila modne piste, dobila je glavnu ulogu u holivudskom filmu.

Film “Drugi ja”, snima se u prijestonici Gruzije, Tbilisiju, a Andreja ne krije da je oduševljena projektom.

“Jako sam srećna što sam dio ovog veoma posebnog projekta, i to kao glavna glumica. Čitam svoj tekst, ležim na livadi i slušam Mocarta. Sunce ovde sija drugačije”, navela je Andreja.

Radnja prati arhitektu kome je otkrivena neobična bolest oka, pa može da vidi skrivenu realnost i “pročita” istinske motive kod ljudi. Te vizije mu postaju nepodnošljive i on se zaljubljuje u misterioznu ženu, koju tumači Andreja, i suočava se sa pravom istinom o svom identitetu. Film bi trebalo da bude završen do kraja godine.

Arhitektu igra Džim Stardžes, a u podjeli su i Rodžer Ešton Gifits, Rona Mitra, Majk Soha…

Podsjetimo, Andreja je rođena kao Andrej Pejić u Tuzli. Usljed ratnih dešavanja u Bosni i Hercegovini, seli se u Srbiju, a potom u Australiju. U svijet manekenstva ušala je kao androgeni model i reklamirala garderobu i za muškarce i žene, a prije toga su je modni stručnjaci zapazili u Mc Donaldsu.

Pol mijenja 2014. godine, a tada je i zvanično Andrej postao Andreja. I dalje se bavi modelingom. Uloga u “Drugi ja”, je Andreijin prvi glumački zadatak na filmu budući da se ranije pojavljivala u muzičkim spotovima.

Izvor: Cdm