Kao u sapunici: Bijonse je zapravo majka svoje sestre?

Proteklih dana pjevačica Bijonse tema je bizarne teorije zavjere. Kako Mirror tvrdi, pjevačica je rodila Solanž (zvanično njenu sestru) i starija je sedam godina nego što tvrdi da je. Izvori stranih medija tvrde da je Bijinse rodila Solanž kad je imala svega 12 godina, a njeni roditelji su ih odgojili su ih kao sestre.

Ove glasine započeo je saradnik slavne r’n’b zvijezde koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođaka pjevačice potvrdila da je Solanž ćerka Queen B koja je zapravo rođena 4. septembra 1974.

“Bijonsina rođaka mi je rekla da je Bijonse Solanžina majka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođaki”, rekao je izvor.

Potvrdu da Bijonse laže za godine, mediji su našli u izjavi Gabrijene Union (46) koja rekla da se Bijonse i ona poznaju iz tinejdžerskih dana. Ako je Bijonse rođena 1981. godine, kao što govori da je, onda je nemoguće da su u isto vrijeme bile tinejdžerke jer je razlika u dobi između njih dvije devet godina.

Nije prvi put da je Bijonse dio teorija zavjere. Mediji su ranije pisali da je mrtva i zamijenjena klonom, kao i da je u Iluminatima zajedno sa suprugom Džej Zijem. Pisalo se i da je lažirala svoju prvu trudnoću.

Takođe nije prvi put da se sestre Nouls nađu usred skandala. Prije nekoliko godina svijet je obišao snimak iz lifta u kojem Solanž, koja se takođe bavi pjevanjem, tuče svog zeta ispred nepomične Bijonse.

Izvor: Cdm