Adel: Ovo će biti velika godina, potpuno ću se posvetiti sebi

Ranije ovog mjeseca Adel je javnost obavijestila o svom razvodu od 45- godišnjeg supruga Simona Koneckija s kojim je u braku provela tri godine i rodila mu sina Anđela. Iako se bivši supružnici nisu od tada oglasili u javnosti već su sve izjave za medije išle preko posrednika, britanska pjevačica je prekinula ćutanje na svoj 31. rođenan.

Oglasila putem društvenih mreža i emotivnom objavom dala je do znanja da ju je ljubavni brodolom itekako promijenio.

“I evo 31. hvala Bogu. Tridesete su me stavile u brojna iskušenja, ali trudila sam se da ostanem jaka koliko je moguće. Život je bez obzira na sve jako komplikovan i stalno pred nas stavlja prepreke. U posljednjih nekoliko godina drastično sam se promijenila i još uvijek se mijenjam, i to je sasvim u redu”, započela je Adel.

“31. će biti velika godina i potpuno ću se posvetiti sebi. Po prvi puta u posljednjih deset godina spremna sam da osjetim svijet oko sebe. Budite blagi prema sebi, ljudi. Živite polako, ostavite telefon, glasno se smijte i živite punim plućima”, navela je umjetnica.

Da ju je razvod potresao i promijenio joj stav o ljubavi dala je do znanja napisavši:

“Naučiti voljeti sebe ono je najvažnije. A ja sam shvatila da je to i sasvim dovoljno. Kasnije ću naučiti da volim drugog”.

Nedavno su se pojavile glasine da se sa suprugom rastala i prije nego je javnost saznala za to. Kako su otkrili britanski mediji, prije curenja vijesti o razvodu, Adel je godinama živjela odvojeno od oca svoga sina.

S preduzetnikom Koneckijem, Adel je započela ljubavnu vezu 2011. godine koju su u tajnosti okrunili brakom 2016. godine. Uprkos razvodu, Adel je poput Simona odlučna u očuvanju dobrih odnosa zbog šestogodišnjeg sina.

Izvor: Cdm