Nikolas Kejdž tvrdi da se oženio jer je bio pijan

Glumac Nikolas Kejdž je 27. marta podnio zahtjev za poništenje braka, svega 4 dana nakon što se oženio Erikom Koike.

Slavni glumac sada se oglasio i konačno objasnio ono što sve zanima – zašto se, uopšte, oženio? Odgovor je, vjerovali ili ne, taj da je bio previše pijan.

Glumac je u zahtjevu za poništenje braka istakao da nije imao mogućnost razumijevanja svojih akcija kad je stupao u brak, do te mjere da nije bio sposoban da pristane na brak, prenosi Us Weekly citirajući dokumenta sa suda.

Koike sada, navodno, od njega traži novac.

“Prije dobijanja vjenčane dozvole i učestvovanja u ceremoniji vjenčanja, pili su do tačke “opijenosti”, navodi se u sudskim spisima.

Kejdž je, kako se navodi, “kao rezultat intoksikacije, kad je sugerisala da se vjenčaju, impulsivno reagovao bez sposobnosti prepoznavanja ili razumijevanja punog učinka svojih postupaka”.

Osim toga, 55-godišnji glumac je u sudskim dokumentima naveo da Koike nije otkrila “punu prirodu i opseg njenog odnosa s drugom osobom”, kao i “punu prirodu i opseg njene kriminalne prošlosti”, koja navodno uključuje “dodatni aktivni krivični postupak”.

Podsjetimo, Nikolasu je ovo četvrti brak. Prvi brak slavnog glumca sa Patrišom Arket trajao je od 1995. do 2001. godine. Potom je glumac bio u braku sa ćerkom Elvisa Prislija, Lizom Mari Prisli od 2002. godne, a brak je trajao svega 107 dana, dok ih je sud zvanično razveo tek 2004.

Najduži brak Kejdžu trajao je 14 godina sa Kim Alis sa kojom ima sina Kal Ela, dok sa Kristinom Fulton ima sina Vestona.

Izvor: Cdm