Sergej: Rijetko se dese pjesme sa emocijom koja pomjera

Sergej Ćetković, jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, tokom proteklog vikenda, u prelijepom ambijentu mediteranskog naselja Luštica Bay i hotela Čedi u Tivtu, snimio je spot za novu pjesmu “Ljubav”.

                                                                             Foto: Cdm

Ostajući dosljedan prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Sergej ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati. Pjesma i spot pokazaće da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa. Na koji način, saznaćemo već kroz nekoliko dana, kada spot premijerno bude predstavljen na Jutjub kanalu Ćetkovića koji potpisuje muziku i tekst. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za ekranizaciju je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

                                                                                        Foto: Cdm

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomjere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. Luštica Bay je bila pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere ovog “novog grada na Jadranu”, čija prelijepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pjesme i spota i reakcijama publike”, rekao je Sergej povodom svog novog “poklona” poštovaocima njegove muzike.

Izvor: Cdm