Priča žrtve Majkla Džeksona: Rekao mi je da nas je Bog spojio

Australijski plesni koreograf Vejd Robson je u intervjuu za američku televiziju ispričao je kako je “magična” bila prva posjeta ranču Majkla Džekson, gdje ga je pop ikona navodno seksualno zlostavljala, prenosi Gardijan.

Robson koji danas ima 36 godina, kao i još jedna Džeksonova žrtva Džejms Sejfčak, govore u dokumentarnom filmu “Leaving Neverland”, koji je premijerno prikazan na Sandens filmskom festivalu.

Džekson je imao turneju u Australiji kada je upoznao petogodišnjeg Robsona. To prijateljstvo se toliko razvilo, da je Robson sa roditeljima bio pozvan da bude gost na Džeksonovom ranču.

“Ovo je najmagičnije mjesto na svijetu”, opisivao je tada svoje prve utiske dječak, a nedavno ih prepričao za “CBS”.

Pjevač je dječaku i njegovoj sestri ponudio da noć provedu u gostinjskoj sobi, ili sa njim.

“Moja reakcija je bila – naravno da ću da budem sa tobom”, prepričava Robson.

Kada je njegova porodica otišla da obiđe Veliki kanjon, pjevač i dječak su plakali. Robson prepričava da je imao priliku da ostane sam sa pjevačem tokom čitave sedmice, ali je već drugo veče Majkl Džekson počeo da “dodiruje njegove noge i njegove prepone preko pantalona”.

“To se razvilo do toga da mi je pružao oralni seks kako bi me obučio kako da ja isti pružim njemu. Rekao mi je da nas je Bog spojio i da se tako međusobno najbolje iskazuje ljubav”, tvrdi Robson.

Sejfčak, koji je imao devet godina kada je prvi put upoznao Džeksona tokom snimanja reklame za “Pepsi”, rekao je da je dobijao sličnu “njegu”.

Istovremeno, Džeksonova braća Džeki, Merlon i Tito, kao i nećak Tadž, odbacili su optužbe Robsona i Sejfčaka, optuživši ih da su motivisani novcem. Oni su sa druge strane objasnili da su u dokumentarcu učestvovali bez novčane naknade. Robson je bio dio suđenja u Kaliforniji još 2005. godine, ali je nakon njegove izjave da nikada nije zlostavljan, pop zvijezda oslobođena optužbi.

Kada je Majkl Džekson poginuo 2009. godine, na opšte iznenađenje, Robson se ponovo pojavio u javnosti, ovoga puta sa tvrdnjama o zlostavljanju. Sudija u Los Anđelesu odbacio je slučaj 2015. godine jer je Robson navodno propustio zakonski propisan rok od 12 mjeseci nakon Džeksonove smrti. Sudija tada nije odlučivao o kredibilitetu Robsonovih navoda.

Izvor: Cdm