Kamere snimile ubistvo Olivera Ivanovića?

Na stranačkim prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici stoje dvije kamere za video nadzor koje su, najvjerovatnije, zabilježile trenutak kada je Oliver Ivanović ubijen, objavio je "Blic" pozivajući se na neimenovane izvore.

Nedaleko odatle,  nešto više od jednog kilometra, policija je pronašla zapaljeno vozilo marke „opel astra" kojim se ubica, najvjerovatnije, udaljio u nepoznatom pravcu, naveo je list.

"Preduzete su sve mjere, policija je na terenu i tragamo za počiniocem. Imamo određene tragove koji su poslati na vještačenje", rekao je regionalni komandir Kosovske policije Željko Bojić.

Prema saznanjima Blica, policija još utvrđuje motive zbog kojih je Ivanović likvidiran. Ono što se zna je da je ubijen sa pet hitaca.

"Imao je pet velikih rana u predelu grudnog koša, u gornjem dijelu. Policija je pronašla četiri čaure. Ubijen je iz „duge devetke“, kazao je za Blic izvor iz istrage.

Ivanović je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke.

Tijelo Olivera Ivanovića biće izloženo do sjutra u 11.00 u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici gdje mu građani u dugačkim kolonama odaju posljednju poštu.  Njegovo tijelo biće prevezeno u Beograd gdje će u četvrtak u 12.30 biti sahranjen na Novom groblju.

Izvor:AntenaM