Kragujevački bokser likvidiran ispred restorana, prijatelji prave haos i prijete osvetom

Nakon što je Radoš Joksimović (30), bokser kluba Radničkog iz Kragujevca, ubijen sinoć kod restorana "Neptun" kada je mu je u grudi ispaljeno više hitaca, ispred Kliničkog centra u tom gradu okupilo se nekoliko desetina njegovih prijatelja.

Haos ispred bolnice spriječile su jake policijske snage, a potraga za napadačem i dalje traje.

Joksimović je neposredno prije napada sjedio za stolom sa jednim od kragujevačkih advokata, kada im je prišao muškarac sa kacigom, potegao vatreno oružje i ispalio dva hica Joksimoviću u grudi, nakon čega je pobjegao.

Ranjenom Joksimoviću, prvo su konobari pritrčali upomoć, a potom ga je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar u Kragujevcu, gdje su se ljekari borili za njegov život. Ubrzo po dolasku u bolnicu, Joksimović je preminuo.

Joksimović je važio za "žestokog momka" u Kragujevcu i radio je kao obezbjeđenje u kafićima i noćnim klubovima. Prije dvije godine teško je ranjen u vatrenom obračunu u centru grada zbog čega su ga operisali ortoped i vaskularni hirurg. Na njega je tada pucao J. M. zbog neraščišćenih odnosa dvije grupe momaka iz gradskih naselja "Sunčev brijeg" i "Pivara".

Izvor:AntenaM