Vojin i Sloboda nakon 13 GODINA braka: "Ljudima je neshvatljivo kako opstajemo tako DUGO"

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, ali ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno", priznala je jednom prilikom Sloboda.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković na vječnu ljubav zakleli su se 12. maja 2008. u „Crkvi Vasilija Ostroškog“ na Bežanijskoj kosi.

Ona je imala 26 godina, a on deset više. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković. Deceniju ljubavi proslavili su u gradu svjetlosti, Parizu.

Trinaest godina bračnog života, koliko obilježavaju ovog proljeća, sujeverni bi doživjeli kao baksuzan broj. Ali, u njihovom slučaju nema razloga za brigu, Sloboda i Vojin odavno su učvrstili svoju poziciju na vrhu liste najskladnijih poznatih parova.

"Moja porodica i ja imamo dosta toga što smo napravili i u čemu možemo da uživamo. Kako godine prolaze, shvatam da je sve manje onog što me ispunjava. Svodim život na nekoliko stavki, a sve počinju na slovo P: porodica, priroda i pozorište. Tu i tamo neka serija i film," otkrio je nedavno Vojin u intervjuu za portal nova.rs.

Sloboda se u potpunosti slaže sa suprugom.

"Vaspitana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je veliki problem društva što se ta institucija lagano raspada. Volim da pripadam i da meni neko pripada, da imam djecu i dom."

Iako mediji često naglašavaju da je među njima deset godina razlike, poznatim supružnicima to ne predstavlja problem, naprotiv.

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, ali ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno," priznala je jednom prilikom Sloboda.

"Razlika u godinama nije ogromna, ali kad se pogleda iskustvo, velika je. Dovoljno mi je samo da pomislim koliko sam iskusnija od moje sestre, devet godina mlađe od mene. U ovom periodu, kad se nekoliko puta „olupam“ i vidim da nikako ne mogu glavom kroz zid, pitam: „Vojine, je l’ stvarno ne može?“, a onda slijedi odgovor: „Rekao sam ti da ne može.“ To je ta priča. Imati glumicu u kući nije baš prirodno i jednostavno.

"Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer rijetko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocjenjuje, priča o vama... Čim vide naše ćerke, počnu da ocjenjuju da li liče na Vojina ili mene. To je nešto s čime čovjek mora da se nosi, samo što se one u toj situaciji nisu našle svojom voljom, a nas dvoje smo odabrali," priznaje lijepa glumica.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković