Jesenji outfit začinite šortsem

Haljinu žene nose u svim mogućim kombijacijama kojih se sjete tokom cijele godine, dok neku odjeću nose samo tokom određenih godišnjih doba, kao što na primjer šorts najčešće nose samo ljeti.

Modni kreatori svojim najnovijim kolekcijama ženama poručuju da svoj jesenji outfit obavezno začine omiljenim šortsem.

Bilo da su od teksasa, vještačke kože ili bilo kojeg drugog materijala, mogu se stilizovati lako i jednostavno i za svaku priliku uz odjeću koju već imate u svom ormanu.

Ako nemate inspiracije, ovo su neki od prijedloga modnih kreatora za ovu jesen...

Kožni šorts i kožna košulja

Jedan od najvećih trendova ove jeseni je kombinovanje kožne odjeće s još kožne odjeće. Možete izabrati različite boje odjevnih komada od vještačke kože kako bi cijeli stajling bio još efektiniji. Jedna od efektnih kombinacija je kožni šorts za kožnom košuljom. Kombinaciju možete upotpuniti dobrim štiklama.

S rolkom i kožnom jaknom

Ne morate ga izbjegavati ni kada su hladniji jesenji dani. Ako vam je hladno možete obući više slojeva odjeće i svoj najdraži šorts. Ako obučete rolku neće vam biti hladno, a šortsu će dati simetriju i izgledaćete cool. Ovaj stajling možete upotpuniti s kožnom jaknom, a preko nje možete obući oversized džemper. Biće vam toplo, a i izgledaćete jako stylish.

Teksas šorts i sako

Svaka žena u svom ormanu ima barem nekoliko teksas šortseva u raznim dezenima od iscijepanih, izblijedjelih do običnih, crnih.... Bilo koji od njih možete iskombinovati sa sakoom i dodati svom outfitu  dozu poslovnog looka. Uz ovu kombinaciju odlično idu i štikle ili dobre gležnjače, a mogu i jednostavne baletanke.

Suknja-šorts i duboke čizme

Za one koji su spremni da ponekad rizikuju sa svojim modnim stilom jedan od prijedloga kreatora je suknja-šorts s dubokim čizmama. Ovaj lepršavi šorts zbunjivaće ljude i neće znati da li je u pitanju suknja ili šorts, a u kombinaciji s bluzom A-kroja biće savršen i ako želite sakriti koji kilogram viška.

Prugice, košulja i sandale

Nemojte iz ormana izbacivati ni svoj omiljeni prugasti šorts jer ćete ga ove jeseni moći nositi u raznim kombinacijama. Jedna od onih koje modni kreatori predlažu za ovu sezonu je s košuljom i sandalama.

Plišani šorts i oversized bluza

Ova kombinacija odlična je i za dnevne varijante i za večernji izlazak. Šorts i oversized bluzu neobičnog dizajna možete kombinovati i s kaubojskim čizmama, koje su ove jeseni u trendu. Nećete nigdje proći nezapaženo.

Izvor: Nezavisne novine