Najbolji stajlinzi sa njujorške Nedjelje mode

13 9 nedjelja1Recite zdravo svojoj novoj listi želja!

Mjesec mode je zvanično počeo Nedjeljom mode u Njujorku. Prošle sezone, njujorška Nedjelja mode je bila prilično „zatvorena“ jer je Donald Tramp bio inaugurisan nekoliko sedmica ranije. Ali, ove sezone se osjeća kao da se optimizam i pozitivnost vraćaju, jer na ulicama Njujorka dominiraju vedre boje i sveobuhvatni stav "više je više" napokon dominira modnom metropolom.

Neki jasni trendovi se već pojavljuju, bilo da su to torbe koje nosi svaka druga street style zvezda, a tu je ponovno usmjeravanje na blok boje (hvala, brendu Balenciaga!). Pored kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018, Njujork je ovih dana prava pista za novinare, kupce, modele, blogere, stiliste i modne urednike. Oni se takmiče da pokažu svoje najbolje odjevne kombinacije i izraze svoj stil i karakter kroz odjeću, aksesoare i besprekoran izgled.

13 9 nedjelja4

13 9 nedjelja3

Na ulicama Njujorka dominira mnogo teksasa, PVC-a, cvjetni otisci i jarke boje - sve pomiješano na vrlo maštovit način. Pogledajte najljepše street style kombinacije iz Njujorka, a zatim se polako pripremite za Nedjelje mode u Londonu, Milanu i Parizu.

13 9 nedjelja4

Izvor:Ženski magazin