Petar Grašo na meti kritika zbog veze sa kćerkom Tončija Huljića

Pjevač Petar Grašo našao se na meti komentara zbog emotivne veze sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom je uplovio u romansu nakon što je poslije više od dvije decenije raskinuo sa koleginicom Danijelom Martinović.

Mnogi su bili iznenađeni kada su Petar i Hana ozvaničili svoju vezu, pa su tako i mišljenja podijeljena kada su njih dvoje u pitanju. Dok jedni podržavaju njihovu ljubav, ima i onih koji ih prozivaju u komentarima na društvenim mrežama.

Naime, na jednoj fan stranici objavljena je njihova zajednička fotografija u kojima su pojedini osudili pjevača zbog emotivne veze sa mlađom djevojkom.

"Meni dođu kao brat i sestra kad ih pogledam, nikako kao zaljubljen par", "Pao mi je u očima skroz","Danijela je zakon za nju", "Grašo, prestari ste za Hanu. Može kćerka da vam bude", neki su od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su istakli da podržavaju Petrovu i Haninu romansu i smatraju da razlika u godinama nije presudna.

"Preslatki. Ljubav je to", "Neka živi ljubav", "Nas fanove treba da zanima samo muzika, a šta on radi privatno njegova je stvar", "Prava ljubav ne zna za godine", pisali su fanovi.

Podsjetimo, Danijela i Petar ove godine raskinuli su nakon 24 godine veze. Pjevačeva romansa s Hanom navodno traje već neko vrijeme, a njihovu su vezu blagoslovili i prihvatili njeni roditelji Tonči Huljić i Vijekoslava.

Tonči je ovu vezu nedavno prokomentarisao.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno oglašavao na temu privatanog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni", rekao je Huljić.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković