Skin transfer-hijaluronskom kisjelinom, kolagenom, elastinom i vitaminima

5 4 ls sloba 2Skin transfer sistem je specijalni kozmetički tretman koji se bori protiv svih 7 znakova starenja, kojim se doprinosi ishrani i dubinskoj hidrataciji kože.

U toku ovog tretmana, specijalnim aparatom za mezoterapiju se unosi hijaluronska kisjelina, morski kolagen, elastin, vitamini i drugi elementi neophodni regeneraciji oštećene kože. Preporučuje se uvijek kada je neophodno popuniti kožu hranjivim sastojcima i pripremiti je za visoke temperature, kad je nemoguće spriječiti znojenje i širenje pora, što je posebno izraženo u toku, ali, i poslije vrelih ljetnjih mjeseci, kada su česta oštećenja na koži, kaže za Portal Radija Bijelo Polje kozmetičarka Sloba Bubanja.

12 7 ls kolagen

Hijaluronska kisjelina već godinama zauzima značajno mjesto u kozmetologiji i od presudne je važnosti za elastičnost, gipkost, zategnutost i čvrstinu kože. Uz kolagen i elastin, hijaluronska kisjelina ima sposobnost da povezuje vlakna i popunjava medjućelijske prostore, tako da koža postaje zategnuta, svježa i prozračna.

Kolagen je protein koji proizvodi naše tijelo i predstavlja sastavni dio vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja, ne samo za izgled i stanje kože, već za stanje cijelog organizma. Kolagen se sastoji od finih isprepletanih vlakana, koja čine finu mrežu a koja medjusobno povezuje ćelije i uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože. Kad se ova vlakna "pokidaju", koža djeluje opušteno, uvelo i podložnija je borama.

12 7 ls kolagen jedan

Ovim tretmanom nadoknađujemo vlagu, elastičnost, zategnutost koži koja je počela da pokazuje znake isušivanja, opuštanja i stvaranja bora nastalih usljed sunca, vjetra, slane vode, hlora, znojenja i širenja pora, kaže vlasnica prestižnog podgoričkog beauty centra „ESTEBEL".