Pomoć ljekara zatražilo skoro 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 47 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 16 sati biti Jabučina, Potoci, Žurena, Pašića Polje, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Femića Krš, Brzava, Prijelozi, Zagrad, Nikoljac - dio naselja od škole do mosta prema Rakonjama), kao i dio naselja od sportske hale do Ribnika. Struju u tom terminu neće imati ni Čokrlije, Rajkovići, Grubješići, Kičava, Mahala, Bijeli Potok, Pavino Polje, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Rajkovići i Zminac, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Intenzitet saobraćaja je tokom dana pojačan na važnijim putnim pravcima. Na mjestima izvodjenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Prijepodne uglavnom sunčano, zatim promjenljivo oblačno, poslijepodne ponegdje u sjevernim, a tokom noći moguće i u južnim predjelima kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 35 stepeni.