Danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 14 sati ostati Barice (Džukeljska Jama), od 9 do 18 sati Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, repetitor – Kurilo, Ravna Rijeka, Majstorovina, Mijatovo Kolo, Rakita i Kukulje, do 18 sati bez struje će biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, do 17 sati Rodijelja, Mirojevići (dio naselja koji se napaja sa TS 'Farma Hasanbegovića') i Žiljak, dok će od 15 do 19 sati bez napajanja električnom energijom ostati Loznice, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurna ekipa je 11 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su tri bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina, a učesnike u saobraćaju očekuju  suvi kolovozi. Vidljivost je uglavnom dobra.Skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Na jugu pretežno sunčano, uz ponegdje slabu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, nešto više oblaka se očekuje na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje ali uglavnom suvo, ili uz rijetku pojavu kratkotrajne kiše. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 28 stepeni.