Krivokapić: Nerede prave oni kojima to odgovara

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić rekao je da ono što se sinoć desilo u Podgorici ne treba da služi na čast nikome, da opozicija ne želi podjele i da pruža ruku pomirenja svima.

On je, gostujući u „Bojama jutra“ na TV Vijesti, pozvao građane da pobjedu slave kući, jer ulica nikom nije dobro donijela.

„Mora da se utvrdi ko je vinovnik toga. Mora da se utvrdi ko je taj i zašto je to uradio. Treba da živimo zajedno, a da bi živjeli zajedno moramo da se poštujemo i uvažavamo“, istakao je Krivokapić. Krivokapić je rekao da nema informacije ko je izazvao sinoćne incidente u Podgorici, da to ima policija. „Ja kao i svaki drugi građanim dobijam informacije sa terena. Da budemo strpljivi i smireni“, poručio je Krivokapić.

On je upozorio da se "ovdje sve radi na cijepanju i podjelama, a to je najgore što može da nam se desi".

"Nema niko da se plaši da će Crna Gora nestati", kazao je Krivokapić. Krivokapić je rekao da niko u Crnoj Gori ne smije i ne treba da bude ugrožen, pogotovo "naše manjine koje su naši rođaci i komšije".

On je poručio da buduća demokratska vlast želi da napravi ono što je najbolje za Crnu Goru.

"Odlučili smo da napravimo četiri principa koja su prihvatljiva za sve i da to bude polazište za povjerenje. Nadama se da će manjinske partije shvatiti da mi želimo dobro svima. Moramo da gledamo u budućnost“, rekao je Krivokapić.

 

Izvor: MINA