Zbog ugradnje novih brojila bez struje brojni potrošači

03 08 bp servisneZbog ugradnje novih elektronskih brojila bez struje će do 18 sati biti potrošači u Gubavču, Bijedićima, Rodijeljima, Njegnjevu i dijelu grada u blizini Muzeja. Na ostalom području Opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži, saopštili su iz Vodovoda Bistrica podsjećajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće

Ljekarsku pomoć u U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana zatražilo je 43 sugrađana a dežurne ekipe su dva puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su četiri bebe.

U Crnoj Gori danas će u prijepodnevnim satim biti pretežno sunčano, dok se tokom dana očekuje postepeno povećanje oblačnosti, a u kasnim popodnevnim satima i tokom noći povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, duvaće mjestimično umjeren do jak južni vjetar, ponegdje na udare i veoma jak, južni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 33 stepena.