Bez isključenja vode i struje

servisne1Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja vode, saopštil su iz Vodovoda Bistrica i apelovali na potrošače da racionalnije troše vode, jer će u protivnom biti prinuđeni da primjenjuju restriktvne mjere i novčane kazne protiv nesavjesnih domaćinstava.

Napajanje električnom energijom na području Opštine je uredno a tokom dana nijesu planirani radovi na elektro mreži, saopštili sui z Elektrodistribucije.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 72 sugrađana a dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu. U toj službi kažu da je među pacijentima najviše bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.


U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana uslovi za lokalno kratkotrajnu kišu ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno u kontinentalnim predjelima. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje, mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, naročito na sjeveru zemlje gdje su ponegdje moguće i kratkotrajne vremenske nepogode. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, ponegdje i jak, južni i zapadni, krajem dana u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 25, najviša dnevna od 22 do 34 stepena