Ubistvo Lašmanove: Raspisana potjernica za Arsenijem Stanovićem

Kotorska policija raspisala je potragu za Arsenijem Stanovićem, koji se sumnjiči da je u petak veče ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu sa kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, potvrđeno je CdM-u iz vrha policije.

Policija je prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba sa kojom je bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, a među tragovima je, kako piše Pobjeda, i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu.

Tijelo Lašmanove policija je našla u petak uveče u njenom stanu u Kotoru. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Lašmanova brutalno ubijena. Prema saznanjima CdM-a ubica je tupim predmetom više puta udarao po glavi, a zatim je nekoliko puta uboo oštrim predmetom.

“ Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine miliona eura.

Riječ je o direktorici kompanije Sea trejd, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla. Lašmanova je vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

 

Izvor: AntenaM