Sjajna igra i veliki uspjeh futsalera Pruške u drugom dijelu sezone (audio)

U nastavku Prve crnogorske lige futsaleri Pruške upisali su tri pobjede i jedan remi i tako osvojili 10 bodova, pa su trenutno osmi na tabeli domaćeg šampionata.

Iako su novajlije u crnogorskoj ligi, Bjelopoljci postižu zapažene rezultate u drugom dijelu sezone, a ukoliko im se ukaže prilika i za Play off, neće je ispustiti.

Gostujući u emisiji „Sportski magazin“, Radija Bijelo Polje, Ivan Krgović je kazao da su se ozbiljno pripremali za nastavak sezone, što pokazuju i rezultati.

„Trenirali smo ozbiljno, dva mjeseca prije početka prvenstva smo napravili plan i program rada, odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom Brskova, kao i par mečeva sa lokalnim timovima, tako da smo se kvalitetno pripremili, što se vidi i po rezultatima. U ovom drugom dijelu osvojili smo 10 bodova u četiri kola, pa smo zajedno sa Titogradom trenutno naujspješnija ekipa, pa se iskreno nadamo da će nas i u nastavku šampionata pratiti dobri rezultati“, kazao je Krgović u telefonskom intervjuu.

On je podsjetio da su na startu remizirali sa ekipom Onogošta, a potom su vezali tri pobjede.

„Ekipa Onogošta je jako kvalitetna ekipa koja se bori za Play off, a  mi smo u tom meču bili  oslabljeni neigranjem tri standardna igrača. Mogli smo i da dobijemo tu utakmicu 3:2, ali smo spletom nekih nesrećnih okolnosti primili taj gol za 3:3. Onda smo ostvarili tri pobjede za redom, protiv mnogo jake ekipe Brskova koja je bila u Play off zoni, a trijumfovali smo i protiv ekipa Mirabile Moda i Gorštaka na našem terenu, tako da moramo biti zadovoljni do sada ostvarenim“, kazao je Krgović.

Kako je saopštio, trenutno je reprezentativan pauza, a za petnaest dana dočekuju ekipu Ulcinja.

„Riječ je o ozbiljnom protivniku, koji je dobro pozicioniran i na tabeli. Mi imamo kadrovskih problema, dvojica standardnih igrača nam ne igraju, ali svaki od nas će dati maksimum i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Nemamo povrijeđenih, kapiten Mekić je malo rofit, ali vjerujemo da će se oporaviti. Radimo pojačanim tempom, uigravamo kombinacije, tako da se nadam da ćemo što spremniji dočekati taj meč, ali i sve naredne“, poručio je Ivan, dodajući da „svi dišu kao jedan, da bi ostvarili što bolje rezultate“.

Nakon Ulcinja, futsaleri Pruške gostuju prvaku države - Titogradu, a potom su slobodni jedno kolo.

„Nakon toga igra se još pet ili šest kola, tako da se situacija na tabeli može mijenjati. Napredujemo dana u dan, zato vjerujem da ćemo dokazati da smo za ovu Ligu, možda sada dođemo do Play off-a, a u narednim godinama sigurno da ćemo da ’napadnemo’ i to prvo mjesto i da ćemo pokušati da dođemo do titule prvaka“, istakao je Krgović.

AUDIO SNIMAK EMISIJE

Autorka: Sanja Dulović

Foto: privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE