Kolašin 1600 spreman za sezonu

Ski-centar Kolašin 1600 u potpunosti je spreman za predstojeću zimsku turističku sezonu sa kompletnom infrastrukturom kojom raspolaže.

Zbog trenutne situacije sa COVID-19 fokusirali su se, kako ističe direktor skijališta Saša Jeknić, na domaće tržište i tržišta iz regiona.Sve je podređeno domaćem gostu, tako da je i cjenovna politika promijenjena na način što su višednevne ski-karte smanjene za deset odsto., pišu Vikend novine.

“Tu je i akcija na sezonski ski-pas koja će trajati sve do 15. decembra, kada ćemo i zvanično, ukoliko nas vrijeme posluži, otvoriti zimsku turističku sezonu 2020/21. godine. Na akciji sezonski ski-pas za odrasle je 150 eura, dok je za djecu do 14 godina 80 eura”, rekao je Jeknić.

Prema njegovim riječima Ssezonska skikarta i ove godine podrazumijeva tri uzastopna dana skijanja na Olimpijskom centru Jahorina i isto toliko na nekom od skijališta kojima gazduju Skijališta Srbije.

“U ponudi za ovu godinu je i 10,5 kilometara ski-staza, što je za šest kilometara više nego prošle godine, poligon za obuku dnevnih skijaša, šestosjednu žičaru, dječji ski-lift, outdoor aktivnosti hiking, ture krpljama, nordijsko skijanje, team building aktivnosti, usluge transfera, ski-rental, škola skijanja, usluge restorana i kafe Troglava”, naglasio je Jeknić Vikend novinama.

Parking na Ski-centru Kolašin 1600 je i ove godine besplatan.

Izvor:rtcg