Što prije do zajedničkog kandidata opozicije

Opštinski odbor Demokratske narodne partije Danilovgrad (DNP) osudio je presudu protiv predsjednika te partije Milana Kneževića i apelovao na ostatak opozicije da što prije donese odluku o zajedničkom predsjedničkom kandidatu.

"Na sinoć održanoj sjednici danilovgradskog odbora Demokratske narodne partije u proširenom sastavu najoštrije je osuđen nastavak brutalnih napada totalitarnog režima na predsjednika DNP-a Milana Kneževića.

Sramna, politička i protivustavna presuda našem predsjedniku Milanu Kneževiću kojom je osuđen na izdržavanje kazne od četiri mjeseca zatvora, donesena u jeku priprema za predsjedničke i lokalne izbore, dokaz je krajnjeg sunovrata crnogorskog pravosuđa, kao i bestijalnosti rukovodstva DPS-a, koje u panici od skorog političkog kraja, inicira otvorenu strahovladu i progon političkih neistomišljenika", navodi se u saopštenju DNP-a.

Sa sjednice je upućeno upozorenje vlasti da, kako su kazali, prestane da se igra sa strpljenjem građana i "promptno zaustavi državni i paradržavni teror koji sprovodi nad Milanom Kneževićem i Demokratskim frontom".

 

Izvor:mina