Premijer Marković: Država ima snagu i potencijal da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu

Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici – ističe se u čestitci predsjednika Vlade Duška Markovića rukovodstvu, odbornicima i građanima Ulcinja povodom Dana opštine, koji se obilježava 6. aprila.
 
„Iako ovogodišnji opštinski praznik dočekujete u atmosferi zabrinutosti zbog epidemije koronavirusa, želim i ovom prilikom da vam pošaljem poruku ohrabrenja i istaknem da su zdravstveni sistem i sveukupni kapaciteti Crne Gore u potpunosti spremni da daju adekvatan odgovor na zdravstvene izazove sa kojima smo sučeni ovih dana. Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici“ – naglašava se u čestitci premijera Markovića.
 
On je podsjetio da je Vlada donijela više mjera čiji je cilj olakšavanje života građana i pomoć privredi u vrijeme pandemije koronavirusa, kao i da se radi na izradi plana dodatne i još snažnije pomoći privredi, preduzetnicina i građanima i zaključio porukom:
 
„Čuvajte sebe i druge od sebe - zarad dana koji su pred nama i sveukupnog potencijala naše Crne Gore“.
 
 
Saopštenje i foto: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Tekst objavila: Sanida Kajević