Turistička ponuda Crne Gore na sajmu IFT u Beogradu

Nacionalna turistička organizacija (NTO) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma predstavljaju turističku ponudu Crne Gore na Međunarodnom sajmu turizma IFT 2020, koji se do nedjelje održava u Beogradu.

Kako je saopšteno iz NTO, predstavljanje crnogorske turističke ponude na sajmu organizovano je u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom.

"Pored noviteta u turističkoj ponudi za ovu sezonu, u fokusu predstavljanja Crne Gore na ovogodišnjem izdanju beogradskog sajma je aktuelna kampanja Dobro.Bolje.Domaće koja je posvećena promociji gastronomske ponude Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Iz NTO su najavili da će svakog dana sajma biti upriličeni kulinarski događaji kojima će se, pored prepoznatljive crnogorske pršute i sireva, promovisati kuhinja različitih regiona Crne Gore.

Kako su kazali, posjetioci sajma su u prilici i da degustiraju crnogorska vina kompanije "13. jul Plantaže", a dobroj atmosferi doprinijeće i bogat kulturno-umjetnički program.

 

Izvor:anetna m