Leković do kraja bio posvećen sprovođenju zakona

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici Milutina Lekovića, policajca koji je ubijen juče na dužnosti.

"Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj, tragičnoj smrti vašeg dragog sina, supruga, roditelja i brata Milutina Lekovića.

U ovim teškim trenucima za vašu porodicu, neka vam bude utjeha to što je svoj mladi život dao vršeći jedan od najodgovornijih državnih poslova, i što će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije Crne Gore, do kraja posvecen sprovođenju zakona, zaštiti interesa i bezbjednosti svoje države", navodi se u telegramu Đukanovića.

Predsjednik navodi da je smrt Lekovića "tragična opomena i upozorenje da i dalje živimo u vremenu krupnih i nepredvidivih bezbjednosnih izazova".

"Želim da vas uvjerim da je Država Crna Gora u trenucima vašeg nenadoknadivog gubitka u potpunosti sa vama i da će, poštujuci Milutinovu žrtvu učiniti sve da vam pomogne da se lakše suočite sa teškim posljedicama ovog tragičnog događaja", navodi se u telegramu saučešća crnogorskog predsjednika.

 

Izvor:RTCG