U Tivtu zbog kiše mnogo posla za komunalce

Na poziv komunalne policije, sinoć nešto poslije 23 časa, ekipa komunalnog preduzeća Tivat je izišla na teren da bi otklonila posledice nastale zbog jake kiše. Šef službe komunalija Miloš Tripinović za naš radio kaže da je u Karpoškoj ulici palo veće stablo pa radnici od tada dežuraju.

„Ogromna voda je prema Krtolima, izlila se na tri mjesta i mogu da kažem, čini mi se, da je čitavu noć sa nama na toj relaciji bila i Služba zaštite i spasavanja. Trenutno se nalazimo na Ostrvu cvijeća gdje je palo veliko drvo i ne može da se odvija saobraćaj. Čekamo našu ekipu da dođe iz Gradiošnice gdje su rezali neko manje stablo, da dođe ovdje ukloni ovo stablo sa puta prema manastiru, da bi saobraćaj bio moguć“.

Kako je put prema Radvićima poplavljen, komunalci su sa obje strane puta stavili signalizaciju da se saobraćaj odvija na putu pod vodom i uz ograničenje brzine na 30 km/h, od novog kružnog toka kod Delfina do skladišta Montefiša.

„Vozila prolaze, voda se povlači ali ekipe i dalje dežuraju“, kazao je Tripinović. Na terenu je tridesetak ljudi, građevinska mašina i dva kamiona.

Izvor:cglocalinfo.me