Nastavak sjednice Odbora nije zakazan, najvjerovatnije u petak

Nastavak sjednice Administrativnog odbora, na kojoj će se raspravljati o popuni Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, još nije zakazan, a zasijedanje tog skupštinskog tijela najvjerovatnije će biti u petak.

Predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja kazao je agenciji MINA da još nije određen termin za nastavak sjednice tog tijela.

“Kako sada stvari stoje, najvjerovatnije će biti u petak, ali nijesam još zakazao nastavak sjednice”, rekao je onDemokrate su predložile Moma Koprivicu i Danila Šaranovića za članove Odbora, ali se o predlogu nije glasalo na plenumu, jer Administrativni odbor nije završio raspravu o tome do kraja proljećnjeg zasijedanja.

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) optužili su kolege iz Demokratskog fronta (DF) da su opstruirali izbor Koprivice i Šaranovića, jer su "raširili" raspravu kako se ne bi završila 31. jula do ponoći.

Odbor se sastao i sjutradan, ali je sjednica odgođena dok Izmjene i dopune odluke o obrazovanju Odbora ne budu objavljene u Službenom listu Crne Gore.

 

Izvor:mina