Moramo prevazići krizu zbog smjene Jokića

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je da očekuje da se prevaziđe situacija nastala nakon smjene predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, zbog čega je došlo do razilaženja Demokrata sa SDP-om.

"Moramo naći rješenje i nastaviti da radimo u skladu sa dogovorom i Sporazumom o budućnosti kojeg su potpisali svi opozicioni poslanici i predstavnici pokreta Odupri se", rekao je za Pobjedu Joković. On je istakao da je novoosnovani savez u Bijelom Polju, sa sloganom “Da svako ima“, formiran zbog ujedinjavanja kompletne opozicije, sa ciljem da bude što manje rasutih opozicionih glasova na narednim parlamentarnim izborima.

“Najvećim svojim kapacitetom učestvujemo u protestima opozicije i aktivni smo na sastancima sa opozicionim kolegama i pokretom Odupri se. Maksimalno radimo na jedinstvu opozicije jer je to najbolji način da postignemo dobar rezultat na narednim izborima”, rekao je Joković.Predsjednik SNP-a, čiji poslanici bojkotuju i dalje parlament iako Posebni klub poslanika, sa kojim je SNP u savezu “Da svako ima“, aktivno učestvuje u parlamentarnom radu, kaže da se Srđan Milić i Danijela Pavićević pridržavaju odluke o bojkotu Skupštine.

“Poslanici SNP-a su u bojkotu parlamenta, ali sve odluke vezane za dalje djelovanje naše partije biće donijete na organima partije”, dodao je Joković.

Izvor: RTCG