Šta estrada radi na proslavama za šaku novca(video)

Poznato je da estradne zvijezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, a upravo zbog bakšiša i bahanalija koje su se odigrale na jednoj privatnoj proslavi, popularni folker Radiša Trajković Đani nedavno se našao u centru skandala.

Naime, na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak sa jednog privatnog veselja na kojem je goste upravo zabavljao Radiša Trajković Đani.

Ono što je mnoge zgrozilo, a što se može vidjeti na pomenutom snimku jeste momenat kada je momak koji je sjedio do Đanija, pjevaču dao da pije iz cipele, što je Radiša i učinio, bez ikakvog ustručavanja, jer naravno za to je bio i prikladno počašćen – eurima.

Sve vrijeme oko njega se mogu vidjeti novčanice u eurima, a nakon što je Đani popio svoje piće iz cipele dečka koji je sjedio do njega, pomenuti gost je istu cipelu vratio na svoju nogu.

No, Đani nije jedini jer su njegove kolege spremne na sve kada je bakšiš u pitanju.

Jedna od trenutno popularnih mlađih pjevačica, Tea Tairović, koja se ovog ljeta proslavila pjesmom “Hajde“ koja je postala veliki hit, takođe mnogo novca uzima pjevajući na privatnim veseljima. Nedavno je isplivao snimak gdje pjevačica zanosno miješa i uz čuveni hit, dok je gosti na veselju bukvalno gađaju novčanicama i iste pokušavaju da uguraju među intimne djelove njenog tijela.

Pjevačica Stanojka Mitrović Ćana na jednom veselju pjevala je u kamionu.

Pjevačicu Dušicu Grabović su na nastupu u Cirihu prije dvije godine gotovo svukli dok je pjevala, ali naravno to za nju nije bilo bitno jer je zaradila veliki bakšiš.

Dara Bubamara je javnosti poznatao kao vrlo agresivna ličnost, a to je dokazala i na jednom privatnom veselju. Naime, ona je na jednom privatnom veselju izvrijeđala voditelja tog događaja i napravila pravi skandal.

Pjevač Ljuba Aličić važi za jednog od najtraženijih i najplaćenijih pjevača na privatnim zabavama. Naime, na jednoj proslavi gost je konstantno oblijetao oko Ljube i u jednom trenutku zamahao novčanicom od 200 eura i dao je pjevaču. Odmah nakon toga goste je prišao i naručio pjesmu, međutim Aličić ga nije konstatovao.

Iako je gost nekoliko puta prilazio, na kraju je očito jako ljut zato što se ne ispunjava njegova želja oduzeo novac iz pjevačeve ruke.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković