U toku sanacija putne infrastrukture na teritoriji bjelopoljske opštine

Redovno održavanje putne infrastrukture na teritoriji opštine Bijelo Polje je u toku , a radnici JKP “Lim” danas su angažovani na saniranju udarnih rupa u gornjem dijelu grada.

Nakon što su prethodnih sedmica krpljene rupe u centralnom dijelu grada, zatim u Lipnici, Strojtanici, Gubavču, ali i na putu prema Bistrici, danas se realizuje saniranje ulica u gornjem dijelu grada, koje su takođe oštećene usljed loših vremenskih prilika.

“Težićemo da obnovimo cjelokupnu infrastukturu, tako da ćemo po završetku radova u gornjem dijelu grada nastaviti sa krpljenjem asfaltnog zastora u ostalim mjesnim zajednicama”, kazao je za Radio Bijelo Polje sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, Dejan Luković.

On je istakao i da se u okviru programa javnih radova planira nova izrada horizonatlne signalizacije.

“Tender je završen, izabrali smo izvođača radova, tako da očekujemo da u narednih nekoliko dana obnovimo i ocrtamo horizonatlnu signalizaciju u centru grada”, naveo je Luković, podsjećajući da je ranije završena obnova i vertiklne signalizacije, koja podrazumijeva nazive naselja i smjernica za skretanje.

Sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj saopštio je i da je završen tender za nabavku ležećih policajaca.

“Očekujemo isporuku, kako bi obnovili one oštećene, ali i postavili nove ležeće policajce na onim lokacijama koje su nam predložili sami građani, a naravno u cilju osiguranja njihove bezbjednosti”, kazao je Luković.

Luković je pozvao sve građane koji imaju neke primjedbe ili sugestije da se obrate Sekretarijatu za stambeno - komunalne poslove i saobraćaj putem aplikacije “SISTEM 48”.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE