Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
BOX OFFICE - Radio Bijelo Bolje

Drone (2017)

10 07 box posterNeil (Sean Bean) prodaje dronove za vojsku koji svoje radne dane provodi na tajnim misijama, a zatim se vraća kući svojoj porodici u dosadnom predgrađu – njegova žena i sin ne znaju za njegov tajni život, sve do onog trenutka kad ga jedna web stranica ne razotkrije, što ga odjednom dovede u smrtnu opasnost.

Read more...

Mamurni kumovi 2

5 7 mamurni kumoviA Few Less Men (2017)

Nastavak komedije iz 2011. godine o trojici muškaraca koji moraju prevesti Lukeov lijes natrag u London nakon što prilikom prisilnog slijetanja aviona završe usred australske pustinje.

Read more...

Spider-Man: Homecoming

3 7 Spider Man Povratak kuci plakatUzbuđen svojim iskustvom koje je doživio sa Avengersima, Peter se vraća kući, gdje živi sa svojom tetom May. Pod budnim okom svog novog mentora Tonyja Starka, Peter pokušava živjeti normalnim životom, no to mu ne uspijeva pošto više od svega želi postati novi superjunak koji će se boriti protiv najvećih svjetskih zlikavaca. No, kada se u gradu pojavi zli Vulture, sve ono što je Peter do sada uzimao zdravo za gotovo biti će dovedeno u veliku opasnost.

Read more...

Transformers: The Last Knight

27 06 box transformersiLjudi i Transformeri nalaze se u velikom ratu, a Optimus Prime više nije sa nama. Ključ spašavanja naše budućnosti leži u zakopanim tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformera na Zemlji.

Read more...

gradjani novinari