Još jedan poraz košarkaša Jedinstva

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras od Sutjeske, rezultazom 69:89 (24:25 19:24 14:21 12:19), u sedmom kolu Erste lige.

Iako su Bjelopoljci odlično odigrali prvo poluvrijeme, nikšićka Sutjeska uspjela je da meč preokrene u svoju korist i opravda ulogu favorita.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Miloš Vujović sa 18, a pratili su ga Boris Lalović i Igor Čvorović sa po 14.

U timu Jedinstva istakao se Nenad Vuković, koji je upisao 17 poena, Vladan Kaluđerović dodao je 15, dok je Luka Čović ubacio 14.

Trener Bjelopoljaca, Goran Popović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je Sutjeska zasluženo večeras slavila u Bijelom Polju.

„S obzirom da smo bili lišeni pomoći tri igrača iz prve petorke, odigrali smo korektnu utakmicu sa igračima sa kojima smo raspolagali. Mladi momci su opravdali ukazano povjerenje i pokazali da mogu da igraju i protiv trenutno najkvalitetnije ekipe, tako da nas raduje to što možemo računati na njih“, podvukao je Popović.

 Iako su bili favorit, trener Sutjeske, Zoran Glomazić, rekao je da su ozbiljno prišli meču.

„Znali smo da ekipa Jedinstva ima nekih probledma oko sastava, tako da smo i mi dali šansu mladim igračima, koji su bili odlični. Ovi bodovi su nam jako važni, a posebno bih se zahvalio ekipi Jedinstva na korektrnoj igri, kao i publici na fer navijanju“, rekao je Glomazić.

Ovo je Bjelopoljcima peti poraz, a u dosadašnjem dijelu sezone upisali su samo dva trijumfa.

KK Jedinstvo: Jeknić, Čović, Raičević, Veličković, Korać, Kljajević, Vuković, Madžgalj, Pavićević, Drašković, Kaluđerović, Kovačević

KK Sutjeska: Goranović, Gardašević, Vulević, Knežević, Ćalić, Vujović, Bojić, Varagić, Lalović, Đoković, Čvorović, Tončić

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE