Čiste i nasipaju puteve, sve saobraćajnice prohodne

Ekipe bjelopoljske Službe za održavanje saobraćajnica od ranih jutarnjih sati su na terenu, čiste puteve i trotoare, saopštio je za Radio Bijelo Polje tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz.

Pačariz je istakao da su sve prioritetne saobraćajnice prohodne, da nema problema u funkcionisanju saobraćaja, kao i da će tokom cijelog dana biti angažovana sva raspoloživa radna snaga.    

„Izvršili smo tretiranje svih prioritetnih ulica i saobraćajnica solju, očišćena su stepeništa i trotoari. Tri snjegočistača i dva traktora su i sada na terenu,  a obzirom da nije pala velika količina snijega, prioritet nam je posipanje rizle sa mješavinom soli“, kazao je tehnički direktor JKP „Lim“.

Dvije ekipe su jutros upućene prema Sušici i Goduši, a kako je kazao Pačariz građani se sami javljaju sa zahtjevima za čišćenje mjesta gdje ima velikih uspona, krivina i  usjeka.

„Međutim,  ima mjesta gdje ne možemo intervenisati mehanizacijom, jer ima leda, pa tu intervenišemo ručno“, dodo je Pačariz, pozivajući građane da se uključe i da uklone snijeg ispred svojih objekata, kako bi olakšali posao komunalnim radnicima.

Pačariz je rekao da spremno dočekuju naredne zimske dane, da imaju svu neophodnu opremu, i poručio građanima da budu bezbrižni, jer će JKP “Lim” preduzeti sve neophodne mjere kako bi tokom zimskog perioda svi putevi na teritorije naše opštine bili prohodni.

Autorke: Sanja Čujović

Foto:Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE