Industrijska zona bez vode do 13 časova

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez  vode će od 9 do 13 časova biti Industrijska zona -Nedakusi, Potkrajci, Sutivan i Konatari, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Okladi, Ostrelj i Kovren, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost osim na sjeveru gdje je vidljivost smanjena zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zimska oprema obavezna je do 31. marta sledeće godine, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano, uz ponegdje malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, u višim planinskim predjelima, ponegdje slabo provijavanje snijega. Vjetar umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna od jedan do 18 stepeni.