Danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će 8 do 16 sati biti Pavino Polje, Mahala, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Obod i Žaljevo, a od do 15 sati Srđevac, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a po kotlinama i duž riječnih tokova vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Danas će biti pretežno sunčano, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Na sjeveru ujutru ili prijepodne po kotlimama magla i sumaglica. Vjetar uglavnom slab, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 23 stepena.