Informativno predavanje ,,Zašto je dobro znati NLP” u utorak u Bijelom Polju

Informativno predavanje ,,Zašto je dobro znati NLP” prvi put će biti odžano u Bijelom POlju, na Ekonomskom fakultetu, u utorak 13. novembra sa početkom u 18 časova.

Bjelopoljci će imati priliku da prvi put čuju kako je nastao NLP, zašto je koristan, gdje se može isti primijeniti i koje to tehnike mogu brzo naučiti.

,,NLP je metodologija koja postaje sve popularnija, služi unapređenju ličnih potencijala, profesionalnih vještina i znanja, a nastala je iz psiho terapije. Punu primjenu ima u biznisu, poslovanju, prodaji, marketingu, sferi sporta i uopšte međuljudskih odnosa, odnosno u svim onim relacijama gdje je neophodno da komunikacija bude na što kvalitetnijem nivou. NLP se jednostavno izučava, međutim rezultate koje daje su dugotrajni i dovode do trajnih promjena , ukoliko oni koji proučavaju NLP  žele da ih sprovedu u svoju praksu”, kazala je za Radio Bijelo Polje, NLP trener i osnivač NLP Network-a, Danka Ćetković.

Shodno interesovanju, ističe Ćetković, planiran je i dalji nastavak edukacija.

Kako je naglasila Ćetković predavanje se organizuje na inicijativu bivših polaznika koji su  završili edukaciju.

Prisustvo predavanju je besplatno, a broj mjesta je ograničen, zato svoje mjesto možete rezervisati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 069 564 117

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: NLP Network Podgorica

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE