Danas uredno vodosnabdijevanje, bez struje Mioče i Konatari

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro mreži struju od 9 do 15 sati neče imati potrošači u Mioču i Konatarima, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području opštine napajanje električnom energijom biti uredno.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila  je  51 osoba a dežurne ekipe su 6 puta  intervenisale na terenu. 

Tri bebe su rođene na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 2 do 15, najviša dnevna 13 do 23 stepena.