Bijelo Polje brojnije za pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođeno je pet  beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  47 sugrađana a dežurne ekipe su 2 puta  intervenisale na terenu. 

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno a u CEDIS-u, nijesu planirali radove na  niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja vode, saopštavaju iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zaposleni u Službi zaštite i spasavanja tokom  protekla 24 sata  nijesu imali nijednu intervenciju .

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

 U južnim i centralnim predjelima danas će biti umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Na sjeveru pretežno oblačno, uglavnom u popodnevnim satima i tokom noći ponegdje kiša. Vjetar povremeno umjeren do jak, krajem dana i tokom noći i veoma jak, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 0 do 14, najviša dnevna 7 do 23 stepena.