Bez struje danas Lijeska, Stožer i Barice

Zbog radova na elektromreži struju od 9 do 15 časova neće imati Lijeska, Stožer i Barice, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana,  a dežurne ekipe su četiri puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, a vozačima se savjetuje da poštuju saobraćajne propise, prije svega ograničenje brzine.Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine.Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla, a tokom dana umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 17 do 28 stepeni.