Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom energijom na području Opštine  je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja struje, kazali su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kažu u Vodovodu- Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  57 sugrađana  a dežurne ekipe su 7 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Zaposleni u Službi zaštite i spašavanja tokom  protekla 24 sata  nijesu imali nijednu intervenciju .

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, a vozačima se savjetuje da poštuju saobraćajne propise, prije svega ograničenje brzine. Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati. Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

 

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo, uz povremeno malu, ili umjerenu  Tokom jutra nana sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od tri do 15, najviša dnevna 17 do 27 stepeni.