Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 75 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz mjestimičnu smanjenu vidljivost na sjeveru zbog magle. Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine.Prijepodne na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren istočnih smjerova, na primorju i zapadnih. Najviša dnevna temperatura biće do 27 stepeni.