Danas bez isključenja struje i vode

Na području naše opštine danas će biti uredno snabdijevanje električnom enenrgijom, jer u CEDIS-u, nijesu planirali radove na niskonaponskoj elektromreži i dalekovodima.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  tokom dana neće biti planiranih isključenja vode, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 64  sugrađana,  a dežurne ekipe su 3puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Zaposleni u Službi zaštite i spasavanja tokom  protekla 24 sata  nijesu imali nijednu intervenciju .

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

U Crnoj Gori danas  će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, uz uslove za mjestimično slabu kišu.Ponegdje je moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina, prvenstveno u drugom dijelu dana i tokom noći.Više uslova za padavine ima u južnim i zapadnim predjelima, dok se na sjeveru i sjeveroistoku očekuju duži periodi suvog vremena.Vjetar slab do umjeren, prvenstveno u višim planinskim predjelima povremeno i pojačan, južnih smjerova.Najviša dnevna od 17 do 27 stepeni.