Bez struje Konatari i Gorice

Zbog radova na elektro mreži  struju  do 15 časova neće imati Konatari i Gorice, a na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje  u gradu i  prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  81 sugrađana,  a dežurne ekipe su 5 puta  intervenisale na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, zbog čega se vozačima savjetuje oprezna vožnja i poštovanje saobraćajnih pravila. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.Do kraja oktobra za vrijeme izvođenja radova na magistralnim i regionalnim putevima u Crnoj Gori radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne beze podataka dolaziće do povremenih obustava saobraćaja najviše do 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali i uslovima za mjestimično povremenu kišu, ili pljusak i grmljavinu.Vjetar tokom dana umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južni i zapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 21, najviša dnevna od 19 do 31 stepen.