Zbog ujeda stršljena 20 sugrađana zatražilo pomoć ljekara

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  87 sugrađana,  a dežurne ekipe su 8 puta  intervenisale na terenu.  U toj službi kažu da se čak 20 osoba  obratilo hitnoj zbog problema izazvanih ujedom stršljena, te savjetuju opreznost tokom konzumiranja ili branja voća.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 časova biti  Lješnica i Lisičine, dok će na ostalom području  naše opštine biti uredno  snabdijevanje električnom energijom, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje  u gradu i  prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

U Crnoj Gori jutros je frekvencija saobraćaja umjerena a tokom dana biće pojačana, uz povoljne vremenske prilike, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Na pojedinim dionicama važi izmijenjeni režim vožnje pa je neophodno poštovanje signalizaciuje. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. ujutru na sjeveru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 22, najviša dnevna od 22 do 35 stepeni.