Tomaševo i okolna sela i danas bez struje

Zbog radova na elektro  mreži bez struje će od 9  do 15 časova biti  Tomaševo, Muslići, Glibavac, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk, Lijeska, Sokolac i Barice , saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje  u gradu i  prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  62 sugrađana,  a dežurne ekipe su 7 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros je frekvencija saobraćaja umjerena a tokom dana biće pojačana, uz povoljne vremenske prilike, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Na pojedinim dionicama važi izmijenjeni režim vožnje pa je neophodno poštovanje signalizaciuje. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, na sjeveru, u jutarnjim satima po kotlinama očekuje magla, a tokom dana slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar će biti uglavnom slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim satima, prvenstveno na jugoistoku povremeno umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura iznosiće od deset do 23 stepena, a najviša dnevna od 22 do 35 stepeni.