Dio Nikoljca bez vode više sati

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 13 časova biti  naselje Nikoljac, od kružnog toka do sportske hale. Na ostalom području grada vodosnabdijevanje će biti uredno, saopšteno je iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će do 15 časova biti Tomaševo, Muslići, Glibavac, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk, Lijeska, Sokolac, Barice i Godijevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo  je  58 sugrađana,  dok su 3 intervencije  obavljene na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene  su tri bebe.

U Crnoj Gori se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati

U južnim i centralnim predjelima danas se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a poslijepodne i tokom noći mjestimično se očekuje kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, u drugom dijelu dana i pljuskoviima sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 25, najviša dnevna od 20 do 34 stepena.