Otvoren “Sport Reality” – sjajna ponuda svjetskih brendova za sve ljubitelje sportske opreme

Sportska radnja “Sport Reality”, prva takve vrste na sjeveru Crne Gore, otvorena je danas u tržnom centru Forum u Bijelom Polju.

Svi ljubitelji sportske opreme od danas mogu da uživaju u kupovini odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Reebook, Converse, Lotto, Brugi, Icepeak, New Balance,  Lonsdale i brojnih drugih, a kako je kazala Branka Medojević, zaposlena u novootvorenom  “Sport Reality”-ju, širok asortiman podijeljen je u nekoliko različitih sportskih linija - za žene, muškarce, tinejdžere i djecu.

“Sport Reality je osmišljen sa ciljlem da prati sportski i urbani stil svojih kupaca uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za naše kupce smo obezbijedili za danas sjajne popuste, a ono što svakako obećavamo jeste da će uvijek biti akcija, kako bi svoje omiljene brendove kupili po izuzetno povoljnim cijenama”, kazala je Medojević.

Maloprodajni lanac Sport Reality do sada je otvorio oko 30 maloprodajnih objekata širom zemalja regiona, a radnje ovog brenda uskoro će biti otvorene u Bernama i Nikšiću.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić, Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE