Voda ispravna za piće

Voda iz gradskog vodovoda je ispravna za piće te nije potrebno njeno prokuvavanje, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, podsjećajući da je vodosnabdijevanje uredno a tokom dana neće biti isključenja.

Na  području opštine  uredno je  snabdijevanje električnom enenrgijom, a do kraja dana neće biti planiranih isključena struje, saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  49 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  6 puta  intervenisale na terenu

Pet beba je rođeno na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda.

U Crnoj Gori  se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) i savjetovali vozače da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magustralnog puta RibarevinE - Mojkovac, lokaliteti Stevanovac i Lepenac, saobraćaj će biti obustavlje za sve vrste vozila od devet do 14 sati.

Na sjeveru  promjenljivo oblačno, uz sunčane intervale, ali i uslove ponegdje za kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Na jugu će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti i malu mogućnost za pojavu kratkotrajne nestabilnosti. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 21, najviša dnevna od 21 do 33 stepena.