Danas višesatna isključenja vode i struje

Zbog radova na vodovodnoj mreži od 10 sati i 30 minuta biće obustavljeno vodosnabdijevanje za ul. Živka Žižića, a bez vode će biti dio i Industrijske zone, zatim potrošači u Nedakusima, Potkrajcima, Kisjelim vodama, Sutivanu i Konatarima, saopštili sui z Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Ribarevine, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enenrgijom biti uredno,saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 39 osoba, a dežurne  ekipe  su  sedam  puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama.Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) su upozorili da je duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona.Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magustralnog puta Ribarevina - Mojkovac, lokaliteti Stevanovac i Lepenac, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 14 sati. U slučaju loših vremenskih uslova obustave neće biti.

U Crnoj Gori danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, češće, u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 18 do 28 stepeni.